"Ερωτεύσου μια δραστηριότητα και καν'την!

Κανείς δε βγάζει νόημα τι είναι η ζωή και δεν έχει σημασία"

Richard Feynman

Ονομάζομαι Γαβρίλη Σοφία, είμαι η ιδρύτρια του «εν Φύσει» και είμαι συνοδός βουνού. Ξεκίνησα με έναν πολύ απλό στόχο. Να μοιράζομαι το πάθος μου για τη φύση και να δημιουργήσω μια όμορφη ομάδα που θα προσφέρει με ασφάλεια και υπευθυνότητα υπέροχες φυσιολατρικές εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους. Μια δραστηριότητα που προσφέρει πολλαπλά οφέλη καθώς καλύπτει την ανάγκη για άσκηση, για ανθρώπινη επαφή, επανασύνδεση με τον εαυτό μας και τη μητέρα φύση.

Εδώ δεν κυνηγάμε χρόνους, αγαπάμε την χαλαρότητα. Όποιος έρχεται μαζί μας νιώθει τα θετικά vibes μιας κεφάτης παρέας. Προειδοποίηση: το πάθος μας είναι άκρως μεταδοτικό!

ΣΟΦΙΑ ΓΑΒΡΙΛΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΒΟΥΝΟΥ


Πώς ξεκινήσαν όλα... ή αλλιώς μια οικογενειακή υπόθεση!

Είμαστε η περίπτωση της γνωριμίας στο βουνό που εξελίχθηκε σε σχέση ζωής! Και βέβαια εκεί συνεχίσαμε να συχνάζουμε ώσπου..Ήρθε η οικογενειακή ζωή.

Και έφερε αναπροσαρμογές! Στην προσπάθειά μας να μυηθούν τα μικρότερα μέλη στην αγάπη για την ύπαιθρο και τη δράση ήρθε η ιδέα της οργάνωσης μικρών πεζοπορικών εκδρομών μαζί με άλλες οικογένειες. Αυτό ήταν η αρχή, το ένα έφερε το άλλο. Εθιστήκαμε στο να βλέπουμε ανθρώπους να χαίρονται με την εμπειρία. Έτσι έπεσε ο σπόρος της δημιουργίας ενός ευρύτερου οράματος.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ...ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ

O άνθρωπος που έκανε όλη τη λάντζα και που χωρίς την συνδρομή του τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Γνήσιο παιδί της φύσης και αυτός λοιπόν θα τον βρείτε στα μετόπισθεν της ομάδας να σας σκουπίζει καθότι είναι και νοικοκύρης περιωπής.

ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΑΣ

Καλλιτεχνική φύση και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα καθώς συμμετέχει σε ορεινά κατασκηνωτικά προγράμματα. Χτίζει μια αξιοζήλευτη πορεία στο χώρο της ορειβασίας.

ΕΡΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ή αλλιώς Μόγλης

Η ΜΑΣΚΩΤ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΑΣ

Βγαλμένος πραγματικά από το βιβλίο της ζούγκλας. Τις αντοχές του θα τις ζήλευαν ενήλικες μιας και τα ποδαράκια του μ' αυτούς τους γονείς που έμπλεξε έχουν κάνει αποστάσεις δυνατές.

and FRIENDS/Συνεργάτες ή αλλιώς τι θα κάναμε χωρίς εσάς!

ANNA ΡΑΚΟΒΙΤΗ

ΕΜΨΥΧΏΤΡΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Πιστεύοντας ότι το νόημα της ζωής είναι η χαρά και η απόλαυση, έγινε δασκάλα γιόγκα γέλιου, γιόγκα για παιδιά και γιόγκα για άτομα με ειδικές ανάγκες. Βρίσκοντας και τη δραστηριότητα που της κατέκτησε την καρδιά. την πεζοπορία, έγινε η υπερπολύτιμη
συνεργάτιδα της ομάδας μας.

ΣΟΦΙΑ ΓΑΛΙΩΤΟΥ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ - ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Έχοντας μια ακατοπόνητη αθλητική φύση έγινε κολυμβήτρια ανοιχτής θάλασσας σαρώνοντας ασύλληπτες αποστάσεις. Και η ευαισθησία της για το περιβάλλον την οδήγησε να αποκτήσει τον τίτλο του ηγέτη σχολείων του δάσους Αυτό σε συνδυασμό με την επαγγελματική της ιδιότητα απογειώνει την ομάδα.


ΑΘΗΝΑ ΚΑΡΓΑ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ - ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Η πορεία προς την ενασχόληση με τη φύση ήταν προδιαγεγραμμένη. Πέτρα που γρήγορα κυλά ποτέ δε χορταριάζει. Πήρε την απόφαση να ακολουθήσει την καρδιά της και είναι πλέον σπουδάστρια στην ειδικότητα των συνοδών βουνού. Συμπληρώνοντας έτσι άριστα το team